Praktijk Reusel sluit

Geachte patiënt van de praktijk Reusel,

Tot onze grote spijt moeten wij constateren dat het ons niet is gelukt om de artsenbezetting in de praktijk Reusel op orde te krijgen.

Dit heeft te maken met het wegvallen van onze vaste hulpverleners en vanwege het gebrek aan samenwerking van de huisartsen in de omgeving.

U heeft als patiënt recht op goede toegang tot huisartsenzorg.

Aangezien het Co-Med niet is gelukt om bezetting te vinden (ondanks grote inspanningen), kan Co-Med niet anders dan besluiten te stoppen met deze praktijk.

Wij vinden het vreselijk zonde dat juist in de kleine dorpen de huisarts dreigt te verdwijnen, maar stoppen is de enige optie die ons overblijft.

Wij zullen u ook per brief informeren over deze situatie.

Wat dan nu?

U kunt zich melden voor uw klachten bij een andere huisartsenpraktijk in Reusel of in de omgeving van Reusel. Als u aangeeft bij welke praktijk u zich heeft aangemeld, dan zal Co-Med er zorg voor dragen dat uw dossier bij deze huisarts terecht komt. In de brief die u gaat ontvangen zullen wij u verder informeren hoe dat in het werk zal gaan.  Ook kunt u terecht met vragen bij de afdeling Zorgadvies van uw verzekeraar. De zorgadviseurs helpen u graag met het vinden van een nieuwe zorgverlener.

Co-Med heeft een praktijk in Oirschot waar we wel een huisartsbezetting hebben. Dit is mogelijk te ver voor u als patiënt, maar indien u wenst, bent u daar van harte welkom (0499-571765).


Geachte patiënten Co-Med praktijk Reusel (voorheen praktijk Dr. Rodrigues de Miranda)

Vandaag ontvingen wij het bericht dat uw huisartsenpraktijk per direct gesloten is. Om de continuïteit van huisartsenzorg in Reusel te kunnen waarborgen zijn wij als huisartsenpraktijk open voor u als patiënt. Indien u een huisarts in Reusel wenst willen wij u het volgende voorstellen:

Heeft u postcode 5541 AA t/m 5541 EZ dan kunt u zich aanmelden bij Huisartsenpraktijk Schutsboom
https://schutsboom.praktijkinfo.nl/
Schutsboom 8
5541 RW Reusel
0497-644666

Heeft u postcode 5541 GA t/m 5541 ZZ dan kunt u zich aanmelden bij Huisartsenpraktijk Sanders/ Hendriks.
https://huisartsenreusel.praktijkinfo.nl/
Schutsboom 6
5541 RW Reusel
0497-641900

Wij vragen u om het inschrijfformulier op de website in te vullen, om een piek aan de telefoon te voorkomen.

Patiënten uit Lage Mierde, Hooge mierde en Hulsel kunnen zich melden bij Huisartsenpraktijk de Mierden.

Patiënten uit andere gemeenten dan Reusel de Mierden vragen wij zich te melden bij een huisarts in de betreffende gemeente.

Wij vragen om uw begrip de komende twee weken om alles voor u in goede banen te leiden. Tot die tijd zijn wij natuurlijk voor spoed altijd bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk Sanders/Hendriks
Schutsboom 6
5541 RW Reusel
0497-641900

Huisartsenpraktijk Schutsboom
Schutsboom 8
5541 RW Reusel
0497-644666